• Fri fragt over 500,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Kundeservice 86 18 28 19
  • 30 dages fortrydelsesret

FAQ - Svar på det meste

Designertorvets åbningstider

Vores fysiske butik ligger på Åboulevarden 84, 8000  Aarhus C kun 75 meter fra Magasins P-hus, omgivet af skønne cafeer og spisesteder og lige på vejen hen til Aros, Kunstbygningen og Den Gamle By.

Vi har åbent alle hverdage fra kl. 10.00 til 17.00, lørdage fra kl. 10.00 til 16.00 og søndage fra kl. 11 til 16.00.


Fragtfri levering over kr. 499,-*

Vi har gratis fragt, når du køber for mere end kr. 499,- (ved forsendelser i Danmark), og er yderst rimelige i vores forsendelsesgebyrer på køb under dette beløb. Køber du for kr. 99,- eller mindre, er fragten til GLS pakkeshop kr. 49. Er dit køb mellem kr. 100 - 499, er prisen kr. 39,- til GLS pakkeshop. Over kr. 499,- er der fragtfri levering til GLS pakkeshop. Så det kan godt betale sig at købe lidt mere for at spare på fragten. *Bemærk, at enkelte varer, som f.eks. Chat-boards og Brændetårne bliver pålagt en specialfragt, selvom beløbet overskrider kr. 499,-

For Norge, Sverige og Grønland gælder særlige takster. Her er fragten kr. 350 for en forsendelse der vejer op til 2 kg. Køber du for over kr. 2500 sender vi fragtfrit til dig. Ved større forsendelser kontakt os på mail@designertorvet.dk eller telefon +45 8618 2819, for at aftale nærmere.

Hvad betyder restordre og bestillingsvare?

Langt de fleste af de varer, du ser i vores webshop, er på lager og derfor vil du typisk kunne modtage dem indenfor 1 til 4 hverdage efter du har afgivet din bestilling. Er varen derimod udsolgt, så vil du blive kontaktet indenfor 24 timer, hvor vi vil oplyse dig om den forventede leveringstid.
En bestillingsvare er ikke normal lagervare hos os. Derfor bør du regne med ekstra leveringstid. Kontakt os på tlf. 8618 2819 eller mail@designertorvet.dk for at få en leveringstid.

Kan jeg bytte mine online-køb i en butik?

Alle varer købt på www.designertorvet.dk kan byttes til en anden vare eller et tilgodebevis i vores butik indenfor 31 dage. Du kan også få dine penge refunderet i vores butik.

Har jeg fortrydelsesret?

Ja, du har fuld returret  i 31 dage. I forbindelse med julen har du returret frem til 20. januar, så du købe dine julegaver allerede nu.  Fortrydelsesretten kan bruges uden at angive nogen bestemt grund. Send os besked om fortrydelsen til mail@designertorvet.dk og husk at oplyse dit ordrenummer: Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den ved transportøren. 

Har jeg reklamationsret?

Dine almindelige rettigheder i købeloven vedrørende mangelfulde varer, forsinkede varer eller varer, som ikke svarer til beskrivelsen, er selvfølgelig gældende ved køb på www.designertorvet.dk. Du har 2 års reklamationsret fra den dag, du har modtaget din vare og du skal reklamerer indenfor rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Hvis du ønsker at udøve din reklamationsret kan du kontakte os på mail@designertorvet.dk eller kontakt os i vores butik

Kan jeg bestille til senere levering?

Ja, du skriver blot det ønskede leveringstid i feltet bemærkninger.

Hvornår trækkes pengene fra min konto?

På vores webshop kan du benytte følgende betalingskort: 

- Dankort 
- VISA/Dankort 
- Mastercard - Maestro
- VISA 
- VISA Electron
- JCB

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Designertorvet. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Overførslen af dine kortinformationer og det aftalte købsbeløb sker i krypteret form via Nets-godkendt DiBS-software. Designertorvet gemmer ikke dine oplysninger, og der tages ikke gebyr ved betaling med Dankort på webshoppen. Ved betaling med andre kort må påregnes et gebyr på kr. 15,-.

Kan jeg betale med gavekort eller tilgodebevis?

Ja, kontakt os gennem mail@designertorvet.dk

Videregives mine personlige oplysninger?

Dine oplysninger om navn, adresse osv. behandles fuldt fortroligt. Vi indsamler, behandler og lagrer data i overensstemmelse med persondataloven. Overførsel af dine kortinformationer og det aftalte købsbeløb sker i krypteret form via Nets-godkendt DiBS-software. Vi gemmer ikke dine oplysninger, og der tages ikke gebyr ved betaling på webshoppen med Dankort.

Hvad gør jeg, hvis min pakke er beskadiget?

Er din pakke beskadiget ved levering, skal du huske enten at nægte modtagelse eller modtage med FORBEHOLD. Kontakt derefter kundeservice på mail@designertorvet.dk eller tlf. 8618 2819, hvor vi er klar til at hjælpe dig videre. Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Vores kundeservice er åben mandag-fredag 10.00-17.00 og lørdag kl. 10.00-15.00 på tlf. 86 18 28 19 eller mail til mail@designertorvet.dk. Så svarer vi hurtigst muligt.