• Gratis fragt over 499,-
  • Hurtig GLS-levering 1-2 dage
  • Kundeservice 86 18 28 19
  • 30 dages returrret

FAQ - Svar på det meste

Butikkens placering og åbningstider

Designertorvet har både en fysisk butik og en webshop. Vores hyggelige butik ligger på Aaboulevarden 84 i hjertet af Aarhus på et bredt solbeskinnet fortov - lige ned til åen og kun et par huse fra Magasin og deres P-hus. Butikken er omgivet af smukke huse, skønne cafeer og spisesteder, og ligger i kort gåafstand fra fx. Aros, Kunstbygningen og Den Gamle By. 

I butikken kan du se, prøve, mærke og dufte alle vores dejlige varer, ligesom vi står parat til at betjene dig alle ugens hverdage mellem kl. 11.00 og 17.00 samt lørdage kl. 10.00 til 15.00. I december har vi også åbent alle søndage kl. 10.00 - 15.00.

Udenfor åbningstiden kan du shoppe døgnet rundt i webshoppen her på siden. 


Fragtfri levering over kr. 499,-*

Vi har gratis fragt, når du køber for mere end kr. 499,- (ved forsendelser i Danmark), og er yderst rimelige i vores forsendelsesgebyrer på køb under dette beløb. Køber du for kr. 99,- eller mindre, er fragten til GLS pakkeshop kr. 49. Er dit køb mellem kr. 100 - 499, er prisen kr. 39,- til GLS pakkeshop. Over kr. 499,- er der fragtfri levering til GLS pakkeshop. Så det kan godt betale sig at købe lidt mere for at spare på fragten. *Bemærk, at enkelte varer, som f.eks. Chat-boards og Brændetårne bliver pålagt en specialfragt, selvom beløbet overskrider kr. 499,-

For Norge, Sverige og Grønland gælder særlige takster. Her er fragten kr. 350 for en forsendelse der vejer op til 2 kg. Køber du for over kr. 2500 sender vi fragtfrit til dig. Ved større forsendelser kontakt os på mail@designertorvet.dk eller telefon +45 8618 2819, for at aftale nærmere.

Hvad betyder restordre og bestillingsvare?

Langt de fleste af de varer, du ser i vores webshop, er på lager og derfor vil du typisk kunne modtage dem indenfor 1 til 4 hverdage efter du har afgivet din bestilling. Er varen derimod udsolgt, vil du blive kontaktet indenfor 24 timer, hvor vi vil oplyse dig om den forventede leveringstid.
En bestillingsvare er ikke normal lagervare hos os. Derfor bør du regne med ekstra leveringstid. Kontakt os på tlf. 8618 2819 eller mail@designertorvet.dk for at få en leveringstid.

Kan jeg bytte mine online-køb i en butik?

Alle varer købt på www.designertorvet.dk kan byttes ved henvendelse i butikken eller ved at sende dem retur. Fristen er normalvis 31 dage, men i forbindelse med julen bytter vi julegaver helt frem til og med lørdag den 13. januar 2024.

Har jeg fortrydelsesret?

Ja, du har normalvis fuld returret i 31 dage (julegaver kan returneres frem til 13. junuar 2024). Har du en bon, kan du få pengene retur. Ellers kan du få et tilgodebevis eller købe andet for pengene. Fortrydelsesretten kan bruges uden at angive nogen bestemt grund. Send os besked om fortrydelsen til mail@designertorvet.dk og husk at oplyse dit ordrenummer: Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den ved transportøren. Du har mulighed for at købe en returlabel for kr. 69,- i webshoppen, så mailer vi den til dig, så du bare skal printe den ud.

Har jeg reklamationsret?

Dine almindelige rettigheder i købeloven vedrørende mangelfulde varer, forsinkede varer eller varer, som ikke svarer til beskrivelsen, er selvfølgelig gældende ved køb på www.designertorvet.dk. Du har 2 års reklamationsret fra den dag, du har modtaget din vare og du skal reklamerer indenfor rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Hvis du ønsker at udøve din reklamationsret kan du kontakte os på mail@designertorvet.dk eller kontakt os i vores butik

Kan jeg bestille til senere levering?

Ja, du skriver blot det ønskede leveringstidspunkt i feltet bemærkninger.

Hvornår trækkes pengene fra min konto?

På vores webshop kan du betale med Mobilepay eller benytte følgende betalingskort: 

- Dankort 
- VISA/Dankort 
- Mastercard - Maestro
- VISA 
- VISA Electron
- JCB

Ved købet reserveres beløbet på din konto, men de hæves først, når varerne sendes fra Designertorvet. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Overførslen af dine kortinformationer og det aftalte købsbeløb sker i krypteret form via Nets-godkendt DiBS-software. Designertorvet gemmer ikke dine oplysninger, og der tages ikke gebyr ved betaling med Dankort på webshoppen. Ved betaling med andre kort må påregnes et gebyr på kr. 15,-.

Kan jeg betale med gavekort eller tilgodebevis?

Ja, kontakt os gennem mail@designertorvet.dk

Videregives mine personlige oplysninger?

Dine oplysninger om navn, adresse osv. behandles fuldt fortroligt. Vi indsamler, behandler og lagrer data i overensstemmelse med persondataloven. Overførsel af dine kortinformationer og det aftalte købsbeløb sker i krypteret form via Nets-godkendt DiBS-software. Vi gemmer ikke dine oplysninger, og der tages ikke gebyr ved betaling på webshoppen med Dankort.

Hvad gør jeg, hvis min pakke er beskadiget?

Er din pakke beskadiget ved levering, skal du huske enten at nægte modtagelse eller modtage med FORBEHOLD. Kontakt derefter kundeservice på mail@designertorvet.dk eller tlf. 8618 2819, hvor vi er klar til at hjælpe dig videre. Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Vores kundeservice er åben mandag-fredag 11.00-17.00 og lørdag kl. 10.00-15.00 på tlf. 8618 2819. Svarer vi ikke, så indtal besked eller send en mail til mail@designertorvet.dk. Så svarer vi hurtigst muligt.