• Fri fragt over 500,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Kundeservice 86 18 28 19
  • 30 dages fortrydelsesret

Sælg gennem os

Designertorvet er altid på jagt efter nye designs med geniale funktioner. Så hvis du har et færdigt produkt og mangler et springbrædt ud i verden, vil vi måske gerne hjælpe dig.

 

Send en mail til rikke@designertorvet.dk med et vedhæftet foto af dit produkt og en beskrivelse af, hvordan dit produkt er særligt/genialt. Hvis vi vurderer, at produktet passer ind hos os, kan vi tilbyde enten at tage det i kommission eller at købe det, og gøre et stykke arbejde for at få det solgt for dig.

Du skal være så langt med dit produkt, at du har et fornuftigt antal at sælge af – og gerne også emballage (ikke et krav).

Du bestemmer selv, til hvilken pris, vi skal sælge dit produkt. For vores præsentations- og salgsarbejde for dig, skal du blot medregne en provision til designertorvet.dk på 45% af det beløb, vi får solgt for. Det betyder, at hvis udsalgsprisen er kr. 100,-, så er der for hver solgt vare kr. 55,- til dig. Vi svarer moms af vores andel, og du skal selv svare moms af din andel. Når kommissionsperioden er slut - og du har afhentet evt. resterende produkter, overfører vi din andel af salgsbeløbet til din bankkonto. For at have dit produkt i kommission, skal vi bruge dit navn, adresse, e-mailadresse, tlf.nr., bankkontonr. og dit SE-nr. eller CPR-nr. Desuden indleveringsdato, antal indleverede produkter, udsalgspris og en beskrivelse af, hvordan dit produkt er særligt/genialt.
 

Vi ser frem til at høre fra dig!